23η Συνάντηση (Xίος 2011), Duende Ικαρίας, «Ο Μπίντερμαν και οι Εμπρηστές»

4 ημέρες γεμάτες θέατρο με την ομάδα DUENDE Ικαρίας

Όλα τα φετινά έργα της DUENDE και μία βιβλιοπαρουσίαση σε ένα τετραήμερο 1 – 4 Ιουλίου 2019. Η θεατρική ομάδα DUENDE προσκαλεί τον συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη και παρουσιάζει ξανά όλες τις φετινές παραγωγές της.

Όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στα Μαντριά, στο στέκι της DUENDE, από 1 έως 3 Ιουλίου, η ώρα έναρξης είναι 9 μ.μ. και η είσοδος 6 ευρώ (4 ευρώ για παιδιά). Για όποιον θέλει να παρακολουθήσει και τις τρεις παραστάσεις θα υπάρχει εκπτωτικό εισιτήριο 12 ευρώ.

Η βίβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων στον Προφήτη Ηλία Ραχών, στο Οινοποιείο του Αφιανέ στις 9 μ.μ. και η είσοδος θα είναι φυσικά ελεύθερη.

Ακολουθεί το 4ήμερο πρόγραμμα αναλυτικά.

Δευτέρα 1/7/2019 «Η μοναξιά φέρνει παράξενες ιδέες»

Την Δευτέρα 1/7/2019 τα μονόπρακτα «Η Διανυκτέρευση» και «Η Πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη και «Ο Μάκης» του Βασίλη Κατσικονούρη σε μία ενιαία παράσταση με τίτλο: «Η μοναξιά φέρνει παράξενες ιδέες». Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα του «Μάκη».

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία-φωτισμοί: Κωστής Πλάκας, σκηνικά: Φοίβος Κούβδος, Κωστής Πλάκας, κοστούμια-διακόσμηση: Ανθώ Πλάκα,μουσική επένδυση: Σόνια Λούρμα, αφίσα-γραφιστικά: Αχιλλέας Αγγελιδάκης, παίζουν: Σωτήρης Δρούλιας, Μαρίνα Ρηγοπούλου, Σόνια Λούρμα, Μπάμπης Παπαποστόλου, Δήμητρα Δάμαλου, Ηλίας Μπακόπουλος και ο Λευτέρης Κουτούφαρης.

Τρίτη 2/7/2019 «Η Γιορτή»

Σκηνοθεσία: Βασίλης Λουκάς, σκηνικά-κοστούμια: Ελένη Γκλιάτη, έλεγχος ήχου και φωτισμού: Φωτεινή Χρονοπούλου,αφίσα: Χρυσή Πορή, παίζουν: Μαρίνα Καβουριάρη, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Μαυριάς.

Τετάρτη 3/7/2019 η «Αποστολή… Κόκκινη Κλωστή»

Την Τετάρτη 3/7/2019 η «Αποστολή… Κόκκινη Κλωστή». Διασκευές γνωστών παραμυθιών από μέλη της ομάδας και πρωτότυπα κείμενα με θέμα την ανάγκη αφήγησης παραμυθιών στις μέρες μας.

Σκηνοθεσία: Μαρίνα Καβουριάρη, Μουσική: Εύα Τσαντίρη, Φωτισμοί: Βασίλης Λουκάς, Πρόγραμμα-αφίσα: Δήμητρα Βαλανίδου, παίζουν: Δήμητρα Ανδριoπούλου, Σοφία Τομπρουκίδου, Δήμητρα Δάμαλου, Ελευθερία Κανέτη, Μαρία Κανέτη, Μαρίνα Καβουριάρη,Βασιλεία Σαμιώτη,ΦραντζέσκαΣερμπή, παίζει ζωντανά πιάνο η Εύα Τσαντίρη.

Πέμπτη 4/7/2019 βιβλιοπαρουσίαση στο Οινοποιείο του Αφιανέ

Την Πέμπτη 4/7/2019, στο Οινοποιείο του Αφιανέ στον Προφήτη Ηλία ο συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης θα παρουσιάσει τα δύο του βιβλία «Καρό παιδιά, ριγέ πατεράδες» και «Η ρωγμή των 7:45μμ». Θα γίνει ανάγνωση διηγημάτων από μέλη της DUENDE. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.