Η DUENDE είναι εδώ!

Αυτό το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, η θεατρική μας ομάδα δεν θα παρουσιάσει κάποιο έργο στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας. Αιτία οι γνωστές συνθήκες της καραντίνας που μας κράτησαν μακριά από τις πρόβες για δύο περίπου μήνες και άλλαξαν το πρόγραμμα σχεδόν όλων των συντελεστών μας.

Όμως η DUENDE είναι εδώ και εργάζεται πυρετωδώς πάνω στα φετινά της έργα.

Στο ένα, μέσα από τη συνάντηση τεσσάρων φίλων, ξεπηδάνε ιστορίες που ο Σεβάχ συναντά την κουκουβάγια της «Κακοσημαδιάς» του Καρκαβίτσα, τον «Γέρο» του Χέμινγουαίη και κάποιους πειρατές που αφηγούνται τον «Τζουτζέ» (γνωστό τσιγγάνικο παραμύθι με άπειρες παραλλαγές).

Στο άλλο, οι σεξουαλικές συνήθειες ζώων και εντόμων γίνονται ιστορίες ντυμένες με ανθρώπινα συναισθήματα. Το σκουλήκι, ο σκορπιός, το σαλιγκάρι, ο καρχαρίας, ο μυωξός, το αλογάκι της παναγίας και ο χαμαιλέοντας, γίνονται ρόλοι στο «Είσαι ένα κτήνος Βίσκοβιτς».

Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η ώρα που θα μπορέσουμε με επάρκεια να δείξουμε τη φετινή δουλειά μας. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ανυπομονησία έχουν οι φίλοι της ομάδας μας. Λίγη υπομονή μέχρι το Φθινόπωρο. Μέχρι τότε… καλό καλοκαίρι!